S vjetrom kroz tišinu 2012.

Pozdrav svima!

S vjetrom kroz tišinu 2012

S vjetrom kroz tišinu 2012

Evo iza nas je još jedno druženje u Nerezinama, i ove godine okupano suncem iako nas je loša vremenska prognoza dobrano preplašila. Zbog nešto lošijih vremenskih uvjeta u danima oko subote kada se i održavalo glavno jedrenje, nešto sudionika je otkazalo svoj dolazak na otok Lošinj. No kao i svake godine, dobro vrijeme nas je uveliko poslužilo, te smo se tijekom petka 20.04. i subote 21.04. najedrili i nadružili u dobro poznatom ambijentu lučice u Nerezinama. Vidjeli smo stara poznata lica, ali i neke nove face, raspričali se, izmijenili iskustva, prepričavali doživljaje, kretali se,  plesali i naravno – jedrili!

Pogledajte kako nam je bilo u izboru fotografija iz aparata Igora Crnkovića – Crnog.

Ove godine počeli su i ozbiljniji nagovještaji potpore koja bi nam omogućila da se u slijedećih godinu dana naprave potrebne pripreme za otvaranje dugo planiranog nautičkog skiperskog centra na otoku Lošinju koji bi omogućio rad na projektu jedrenja s gluhim i nagluhim osobama tijekom cijele godine.

Iskoristiti ćemo sve naše resurse i mogućnosti da se ovaj projekt i sprovede u djelo.

Sve u svemu, projekt jedrenja s gluhim i nagluhim osobama “S vjetrom kroz tišinu” je proslavio 10. godišnjicu i to nam uz probleme na koje nailazimo, ipak pruža radost te daje vjetar u leđa i motivaciju da se pokrenemo i riješimo još i taj korak koji će nam djelovati kao zamašnjak u našim budućim aktivnostima.

Zahvaljujemo se svima koji su nam pružili potporu kroz ovih 10 godina djelovanja! Bez Vas ne bi ni bilo 10 godina projekta.. 🙂

A sad na posao…

Pozdrav i vidimo se na moru!

Video