10. jubilarno jedriličasko druženje s gluhim i nagluhim osobama!

Pozdrav prijatelji,

čast nam je pozvati vas na 10. po redu, jubilarno, jedriličarsko druženje s gluhima i nagluhima! I ove godine jedrimo u Nerezine na otok Lošinj, gdje će se petak i subotu, 20. i 21. travnja dešavati sijaset interesantnih stvari. Biti će tu različitih treninga jedrenja, prezentacija i radionica znakovnog jezika, a kako bi što bolje privukli pažnju zainteresiranih  sa otoka i kopna, pripremili smo i zanimljiv glazbeno plesni program na glavnom trgu u Nerezinama u subotu navečer. Iako je ova manifestacija već dobro poznata na otocima Cresu i Lošinju, svake godine želimo upoznati nove osobe s ovim neobičnim  i nagrađivanim projektom, njegovim dugovgodišnjim sudionicima i načinom na koji se borimo da spojimo interese gluhih i nagluhih i čujućih osoba, kako bi na taj način omogućili poboljšanje međusobne komunikacije te doprinjeli rušenju socijalnih barijera između gluhih i čujućih.

Pridružite nam se, provedite jedan lijepi travanjski vikend na otoku Lošinju, podružite se s interesantnim ljudima, zajedrite s njima, te naučite nešto novo! Ulaz je slobodan! 🙂

Vidimo se u Nerezinama 20. i 21. travnja 2012!

Smještaj:

Ukoliko se odlučite na vikend boravak na Lošinju, i trebate pomoć sa smještajem, javite se u ured Udruge skipera Jadrana, na tel. 051/332-172 ili na e-mail adresu info@usj.hr

Kako doći na Lošinj:

Autom:

Za one koji dolaze iz pravca Istre, najbolja je opcija trajekt Brestova-Porozina.

PDF plovidbenog reda skinite ovdje: http://www.jadrolinija.hr/pdfs/334.zima.hr.2012.pdf

Trajekt Brestova-Porozina NE plovi NEDJELJOM i BLAGDANOM.

Za one koji dolaze iz smjera Zagreba, Rijeke ili Dalmacije, tu je opcija prelaska na otok Cres preko otoka Krka – trajekt Valbiska – Merag.

PDF plovidbenog reda skinite ovdje: http://www.jadrolinija.hr/pdfs/332.zima.hr.2012.pdf

Katamaranom:

Za putnike bez auta, opcija dolaska na otok Lošinj je i Jadrolinijinim katamaranom iz Rijeke koji ide jednom dnevno.

PDF plovidbenog reda skinite ovdje: http://www.jadrolinija.hr/pdfs/9308.zima.2012.bez.hr.pdf

Autobusom:

Autotrans ima redovne linije za Lošinj s riječkog autobusnog kolodvora. Više informacija o voznom redu možete dobiti na njihovim web stranicama (www.autotrans.hr)

Vidimo se!