S vjetrom kroz tišinu - glavno jedrenje

S vjetrom kroz tišinu – glavno jedrenje

I ovog proljeća, u ovoj ipak nešto težoj i recesijskog godini, vlastitom inercijom pozitivne energije,  manifestacija jedrenja s gluhim i nagluhim osobama “S vjetrom kroz tišinu” u svoj svojoj snazi kreće u Nerezinama u petak, 15.04.2011. i traje do nedjelje 17.04.2011.

Nerezine - priprema plovila za trening

Čitav tjedan na moru, pod jedrima, vikend za punjenje baterija na otoku u prirodi, dobra ekipa, dobar program i kronični nedostatak vremena za gubljenje čini ovaj događaj jednim od glavnih godišnjih evenata za veliki broj dugogodišnjih sudionika.

S vjetrom kroz tišinu - detalj s otvaranja manifestacije

S vjetrom kroz tišinu – detalj s otvaranja manifestacije

Samom glavnom jedrenju u subotu ujutro na 10 plovila prisustvovati će 60-ak gluhih i nagluhih članova posade. Cijelodnevni treninzi tijekom petka i subote, radionice s gluhim i naglihim osobama, mala škola znakovnog jezika, te prezentacije dostignuća u sklopu projekta samo su dio programa s kojim ćete si moći ispunuti dan.

Seascape jedrilice

Seascape jedrilice bile su veliki hit u Nerezinama prošle godine

U sklopu tradicionalnog koncerta na glavnom trgu palicu prepuštamoGustafima za koje znamo da će prirediti pravi spektakl za sve prisutne.

Gustafi u subotu 16.04.2011. na glavnom trgu u Nerezinama u 20:00 h

Gustafi u subotu 16.04.2011. na glavnom trgu u Nerezinama u 20:00 h

Koncert počinje u subotu 16.04.2011.20:00 h. U petak ćemo se prepustiti zvukovima za dušu koje će vrtjeti DJ Smeđi Šećer.

DJ Smeđi šećer

Svi ste pozvani!

Priuštite si jedan izvrstan vikend na otoku, dođite u Nerezine i zabavite se s nama. Slavimo 9. rođendan projekta “S vjetrom kroz tišinu”. Već smo veliki!